Sa veseljem vas obavještavamo da će se od 24-27.06.2021. godine održati Sedma evropska konferencija Realitetne terapije “Mediterranean breeze- the wind of change”. Zbog okolnosti pandemije Evropska udruga za realitetnu terapiju organizira svoju redovnu, sedmu po redu Evropsku konferenciju realitetne terapije.

Ove je godine domaćin Hrvatska udruga za realitetnu terapiju. Konferencija nudi cijeli niz zanimljivih predavanja, radionica, okruglih stolova i kraćih prezentacija i zbog svima poznatih okolnosti pandemije odlučeno je kako će se ove godine održati online. Koristiti će se Zoom aplikacija koja nam je i do sada u organizaciji sličnih događaja omogućila da u realnom vremenu ponudimo kvalitetne sadržaje i omogućimo  zainteresiranima učenje i izmjenu iskustava.

Iako ljepote i zanimljivosti zemlje domaćina, Hrvatske neće biti moguće doživjeti u živo, sigurni smo da će ih dodatni virtualni sadržaji koje pripremamo dostojno predstaviti.

Na Konferenciji će učešće uzeti kolege iz Engleske, Irske, Malte, Hrvatske, Slovenije, Škotske i Bosne I Hercegovine. Samim tim očekujemo da će Konferencija biti zanimljiva za sve koji se odluče učestvovati!

Svi participanti iz druge faze edukacije se mogu prijaviti za prezentaciju, radionicu, okrugli sto, i trebaju tražiti podršku od nekog od učitelja u pripremi  i prijavi teme. Svi koji prijave temu ne moraju plaćati kotizaciju, što je jako dobar motiv!

Bilo bi idealno kada bi nas se puno prijavilo kako za učešće tako i za samu prezentaciju, da pokažemo koliko nas stvarno ima.
Kotizacija će uskoro biti dogovorena od strane HURT-a pa ćemo javiti čim bude više informacija a rok za prijave je 15.3.2021.godine.

http://hurt-eart2021.eu/
https://www.eirt.si/home/

Iskreni pozdrav,
Aida